Novo partnerstvo Špica – Interel

S velikim zadovoljstvom najavljujemo novo partnerstvo na području pametnih soba, sa svjetski vodećom firmom na tom području – INTEREL.
Ovo partnerstvo je rezultat integracije na nivou pametne sobe koju su ostvarili INTEREL i ASSA ABLOY HOSPITALITY. Tako ulaz u INTEREL pametnu sobu kontrolira VingCard pametna brava koja je sa INTEREL sustavom povezana putem bežiče komunikacije.
Pametna brava u kombinaciji sa senzorima pokreta omogućava efikasnu detekciju prisutnosti u sobi i izostavlja potrebu za odlagačem kartica. Time se u potpunosti otvaraju vrata konceptu mobilnog pristupa u kome gost može otvoriti vrata mobilnim telefonom, a kartica mu više ne treba za upravljanje funkcijama u sobi. INTEREL pametna soba ima topologiju „IP to room“ što znači da je svaki sobni kontroler direktno na IP mreži, a time i autonoman. Ono što posebno krasi INTEREL rješenje je vrhunski dizajn svih uređaja, prilagodljiv zahtjevima korisnika.

Ovo partnerstvo sa INTEREL-om, omogućava nam da ponudimo vrhunsku svjetsku kvalitetu, dizajn, visoku sigurnost, mobilnost, pouzdanost i dugotrajnost.

Za više informacija svakako nas kontaktirajte.

SHARE
Ivan has a lot of experience in access control and time and attendance area. His field of expertise is work force management and hospitality vertical are what makes him a valuable player in our company.