Vođenje skladišta u koraku s vremenom

Zamislite skladište budućnosti u kojemu za čitanje bar kodova više nećemo koristiti terminale već ćemo samo malo bolje usmjeriti svoj pogled. U videu dolje, iz prve ruke, pogledajte kako to izgleda u praksi:

Tehnologije se u sustavima za upravljanje skladištima stalno razvijaju i optimiziraju.

Dobri WMS sustavi i inovativne tehnologije (nedavno smo pisali o glasovnom upravljanju skladištem) poboljšavaju svaki aspekt skladišnog poslovanja – brzinu, agilnost, učinkovitost, smanjenje broja grešaka, upravljanje zalihama, zadovoljstvo kupaca i veće zadovoljstvo zaposlenika.

Zbog napretka i prednosti WMS sustava, upravljanje skladištima korištenjem papira gotovo je izumrlo. Digitalizacija, koja je prisutna na gotovo svakom dijelu svakidašnjeg života, nužno ulazi i u svako skladište koje želi biti konkurentno i imati visoku učinkovitost.

Koje su prednosti WMS sustava?
  • detaljne informacije kome se što poslalo, kada i tko je poslao – dobivene jednim klikom neovisno o lokaciji i trenutku
  • točnost povećana na 99,98 %
  • 20 – 30 % povećana produktivnost kada govorimo o prijelazu s rada na papiru na rad s WMS-om
  • točne informacije o zalihama po lokacijama i po drugim kriterijima (datumi, serijski brojevi…)
  • optimalna iskorištenost prostora
  • izvještaji o robi (gdje je u skladištu, kome je poslano…), o aktivnostima (stanje naloga…) i o ekipi (produktivnost – što je napravljeno, kada je napravljeno, po kojim nalozima…).

Ukoliko želite da pregledamo i optimiziramo rad vašeg skladišta javite nam se i sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći.

SHARE