Svake godine većina kompanija ima isti problemi u vezi inventure, da li ga i vi imate?

Špica je razvila vlastito rješenje za popis osnovnih sredstava Frontman Assets . Više od 15 godina radimo na tome da olakšamo proces inventure u kompanijama koje koriste naše rješenje. Imamo izvanrednu podršku za korištenje cijelokupnog rješenje kako hardversku za korištenje terminala koji su svoju ulogu opravdali pouzdanošću I produženom garancijom tako i doživotnu podršku za naš softvare. 

Rješenje je u potpunosti prilagodljivo svim procesima unutar komapanije. Omogućava raspored piramidalne hijerarhije prilikom korištenja rješenja tako da će svako od korisnika biti maksimalno produktivan 

Također nudimo konsultantske usluge prilikom samoga planiranja uvođenja rješenja i zajedno sa našim klijetima određujemo šta je to najoptimalnije za vođenje procesa inventure unutar njihove komapanije. 

Prilikom razgovora sa klijetima često diskutujemo o etiketama koje se lijepe na osnovna sredstva. Na ovom području kao i na ostalim pružamo jedninstvenu uslugu dizajniranja I štampanja etiketa. Naše etikete imaju najveći standard izdržljivosti ljepljenja za etiketu. Također nudimo i etikete koje podnose agresivnu sredinu i visoke temperature. Sama štampa koju koristimo je na bazi smole koja garantura dugovječnost same štampe. 

Naša glavna prednost je što imamo tim ljudi koji radi konstatno na unaprijeđenju rješenja tako da ako vam je potrebna izrada nadogradnje rješenja mi smo tu da vam to omogućimo. 

Da li je nabavka rješenja opravdana ?                                  

 Istraživanja su pokazala, da popis inventure uzima preko 80% našeg vremena u toku popisa, dok samo 20% ostaje za naše redovne aktivnosti na radnom mjestu. Unatoč tome, opet više od 30% osnovnih sredstava ostane nepopisano ili budu krivo popisani. 

Špica ekipa vam može pomoći pri optimizaciji procesa upravljanja i popisa osnovnih sredstava, te nas svakako kontaktirajte. Pomažemo vam da postavite najučinkovitiji proces, te ujedno povećate pouzdanost svojih podataka. Savjetovanje je besplatno, te nas slobodno pozovite. 

Kontaktirajte nas! 

E-mail: ba_info@spica.com

Tehinička podrška: kenan.husic@spica.com 

Prodaja: suada.stitkovac@spica.com        

Kontakt telefon: +387 33 765 285