Šta nas čeka u 2017. godini na području Zakona o radu i evidencije radnog vremena zaposlenih?

Šta nas čeka u 2017. godini na području Zakona o radu i evidencije radnog vremena zaposlenih?

U FBIH i RS je od 2016. godine na snazi novi zakon i pravilnik o evidenciji radnog vremena. Kako bi vam olakšali praćenje evidencije i uštedili vrijeme za administraciju, u Špici smo razvili rješenja koja vam mogu pomoći u tome pri vođenju evidencije.

Evidencija radnog vremena omogućava praćenje rada u periodu od mjesec dana, a pomoću nje možemo precizno vidjeti koliko je zaposleni proveo vremena na poslu, koliko i kada je bio na godišnjem odmoru, da li je radio prekovremeno…

Podaci o radnom vremenu mogu se voditi pisano u obliku knjige ili u elektronskom obliku. U seriji članaka, predstavićemo vam sve prednosti naših rješenja Time&Space i AllHours.

Time&Space je modularno rješenje koje omogućava kompanijama da dobiju cjelovit sistem za evidenciju radnog vremena. Moguće ga je nadograditi po potrebi, paketi su vezani za broj korisnika, administratora, način registracije (otisak prsta, kartica, lice, telefon, bluetooth). Za naprednije korisnike u ponudi imamo i module za obračun zarada, odobravanje izostanaka, integrisanje sa kontrolom pristupa i video nadzorom.

AllHours je cloud rješenje, namjenjeno manjim i srednje velikim kompanijama, koje imaju potrebu za efikasnim sistemom za evidenciju radnog vremena. Jednostavno korišćenje, besplatni probni nalog za 30 dana, mogućnost registracije sa telefonom, računarom, karticom, može zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Sistem omogućava naplatu preko mjesečne pretplate za potreban broj korisnika.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

SHARE