Šta donosi ugovor o održavanju?

Riječ održavanje nas asocira na troškove koje donosi ugovor o održavanju. Veoma često se dešava da nismo dobro upoznati sa svim prednostima koje donosi redovito održavanje sistema.

U Špici veliki naglasak stavljamo na održavanje sistema.

Problemi koje kupci sa ugovorom o održavanju imaju počinju da se riješavaju odmah i imaju dodatne pogodnosti u obliku popusta, prioritetnog tretmana, preventivnih pregleda i tome slično.

U nastavku ćemo predstaviti sve prednosti ugovora o održavanju i moguće troškove u slučaju da kupci nemaju ugovor o održavanju. U slučaju problema kod sistema kupci se često obraćaju sektoru podrške putem telefona ili emaila. Kod prijave greške radi se zapisnik. Riješavanje problema je u skladu sa statusom održavanja. Prioritetni tretman imaju stranke koje imaju aktivan ugovor o održavanju. Problemi se, u tom slučaju, riješavaju odmah ili najkasnije sljedeći radni dan.

Preventivni pregledi i besplatne nadogradnje

U skladu sa ugovorom svake godine se napravi besplatni preventivni pregled cijelog sistema. U taj pregled ulazi pregled stanja hardware-a i po potrebi se radi nadogradnja na posljednju verziju software-a. Nove licence su besplatne.

Potpisivanjem ugovora produžava se i garancija proizvoda naše sopstvene proizvodnje. U tom slučaju rezervni dijelovi i usluge su besplatni.

Optimizacija procesa podešavanjem sistema

Redovno održavanje sistema omogućava njegov ispravan rad, a naša pomoć pri postavkama optimizuje vaš rad. U slučaju da imate dodatnih pitanja o ugovoru o održavanju slobodno nas kontaktirajte.

SHARE