SimulScan – istovremeno čitanje više bar kodova

SimulScan je Zebrin alat koji omogućava da na Zebrinim mobilnim terminalima jednim skeniranjem očitamo više bar kodova i drugih podataka u isto vrijeme. To je osobito važno kada moramo očitati više bar kodova u isto vrijeme ili evidentirati i druge podatke kao što su potpis i tekst.

Kako funkcionira SimulScan?

SimulScan može istovremeno očitati:

 1. Do 20 bar kodova u isto vrijeme
 2. Podatke s obrazaca koje terminal automatski prenosi u program
  1. slike,
  2. riječi,
  3. telefonske brojeve,
  4. potpis (u slučaju da je neadekvatan sustav na to upozori),
  5. polja za potvrđivanje.

SimulScan radi tako da u program spremimo šablone za obrasce koje namjeravamo očitati i definiramo koja se polja sa šablone prenose u koje polje u programu. Tako terminal zna gdje očekivati koje informacije i automatski prenosi identificirani sadržaj u program.

Na taj se način rad korisnika značajno ubrzava i automatizira, što znači uštedu vremena i bolju točnost podataka (budući da se smanjuje mogućnost grešaka zbog ručnog pretipkavanja).

Područja korištenja

Kuriri: SimulScan se najčešće se koristi kod kurira jer automatski pojednostavljuje i automatski čita i identificira podatke s naljepnice na paketu i ubrzava proces isporuke paketa.

Skladišta: uz kvantitativni prijem, tu je i čitanje serijskih brojeva. Ako stigne 100 uređaja, 100 paketa treba očitati ručno. SimulScan to radi tako da skladištar čita svih 100 kodova u isto vrijeme i samo se još jednom radi provjera u programu.

Proizvodnja: SimulScan pojednostavljuje proces praćenja robe i validacije, obzirom da jednim čitanjem prenesemo podatke sa šablone u program.

Licenciranje i edukacija

Svaki Zebrin terminal već ima osnovni SimulScan za čitanje, primjerice, više od 10 bar kodova, tako da se oprema licencira otprilike oko 15 dolara po korisniku.

Za više informacija preuzmite brošuru.

SHARE