SEOS Provjereno sigurna tehnologija

Pametne kartice HID Global iCLASS® Seos ™ zasnivaju se na sigurnoj, otvorenoj tehnologiji za upravljanje i provjeru identiteta. Kartice se prvenstveno bave potrebom za osiguravanjem identiteta za tržište fizičkog rješenja pristupa (PACS), ali također su predviđene za podršku drugim aplikacijama, uključujući jednokratnu provjeru lozinke (OTP) za prijavu u mreže i druge IT resurse.

iCLASS Seos kartice idealne su za organizacije sa strogim sigurnosnim zahtjevima za njihovo provjereno rješenje, kao i za organizacije, preduzeća i vlade koje traže ekonomično rješenje. Kao dio iCLASS SE® platforme, kartice pružaju vrhunsku cjelovitost podataka i zaštitu privatnosti, koristeći najnovije kriptografske algoritme.

iCLASS Seos kartice također koriste protokol sigurnih poruka za zaštitu prijenosa podataka s off-card aplikacija pružajući jake mehanizme provjere autentičnosti za zaštitu komunikacije između kartice i čitača.

Omogućujući maksimalnu interoperabilnost, iCLASS Seos kartice uključuju standardno zasnovanu aplikaciju koja nudi univerzalno komandno sučelje kartice. Rješenje također podržava ISO / IEC 7816-4 set naredbi i model podataka koji definiraju podržana sučelja između iCLASS Seos kartice i čitača.

iCLASS Seos kartice pružaju pouzdano upravljanje sigurnim identitetima unutar iCLASS SE platforme HID Global koja se zasniva na njegovom modelu podataka Secure Identity Object (SIO).ICLASS SE platforma upravlja sigurnom distribucijom i važenjem podataka.

iCLASS Seos podržava više SIO-ova koji se prenose na jednoj vjerodajnici / uređaju radi zaštite PACS-a (zajedno sa svim ostalim podacima aplikacije). To omogućava aplikacijama da osiguraju pojedinačne zaštićene skupove podataka za identitete u svakoj aplikaciji.

Za potrebe migracije vjerodajnica je dostupna kao multi-tehnologija kartica koja kombinira 125 KHz blizinu i visokofrekventni Seos beskontaktni mikroprocesor.

Za više informacija kontaktirajte nas na: ba_info@spica.com 

SHARE