Prvi mobile access friendly hotel u Hrvatskoj!

Park Plaza Arena Pula modernizirala je svoju uslugu s ASSA ABLOY Hospitality Mobile Accessom koji je instalirala Špica!

Park Plaza Arena Pula, hotel Arenaturista, povećao je sigurnost i ugodnost boravka gostiju nadogradnjom postojećeg VingCard programa i sustava elektronskih brava s novim Assa Abloy Hospitality Mobile Access rješenjem. Instalacija Špica! Riječ je o najnovijem programu i tehnologiji koji gostima omogućuju ulazak u sobe korištenjem mobilnih telefona, a time i zaobilaženje recepcije.

‘Tehnička realizacija ovog projekta napravljena je uz pomoć tehnologije i programske platforme vodeće svjetske kompanije za kontrolu pristupa u hotelijerstvu Assa Abloy Hospitality, njenog ekskluzivnog zastupnika Špica Sustava, te tvrtke Intersoft Tehnologies koja je razvila mobilnu aplikaciju “Park Plaza Croatia“ koja se povezuje na AAH sustav.Više pročitajte u članku >>>

Hotel+Arena+1

Gosti žele koristiti tehnologiju!

Došlo je ono neko doba u kojemu mobitele ne ispuštamo iz ruke. Koristimo ih kao budilice, kalendare, satove, sredstvo komunikacije, GPS… Sasvim je logično da ih sada možemo koristiti i kao ključ i sasvim je logično da to gostima odgovara!

Nadogradnjom na ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access osoblje hotela može osigurati gostima da odmah započnu s uživanjem na svom odmoru bez da stoje u redu na recepciji kako bi im bio omogućen ulazak u sobe. Time se također omogućava direktan marketing prema gostu, povećanje potrošnje te kvalitetnija komunikacija između gosta i osoblja, pogotovo između hotelskoga osoblja čime se povećava kvaliteta usluge, te optimizira poslovanje.

‘Ponosni smo na to što gostima možemo pružiti najnovije tehnologije i usluge, i uzbuđeni smo zbog toga što rješenje ASSA ASBLOY Hospitality Mobile Access, koje je instalirala Špica, našim gostima pruža najveću razinu zadovoljstva. ‘

 Reli Slonim, izvršni direktor Arenaturista

Otvaranje_vrata2[1]

Za više informacija o ovom rješenju svakako nas kontaktirajte (putem svog pametnog telefona).

SHARE