Profesionalni Barkod softver za dizajn i štampu etiketa

NiceLabel Designer Pro Barcode Label softver je moćno i potpuno opremljeno rješenje koje vam daje sve potrebne alate za stvaranje, ispis i upravljanje barkod naljepnicama i prijedlozima naljepnica u okruženjima s više korisnika. Brzo dizajnirajte profesionalne naljepnice bez ulaganja u obuku i programiranje.

Novi softver za naljepnice NiceLabel Designer Pro donosi poznata korisnička sučelja poput Microsoft Worda. To znači da svako može brzo dizajnirati profesionalne naljepnice bez prethodnog znanja o barcodu i bez prolaska kroz dizajnerske obuke.

NiceLabel Designer Pro softver za ispis naljepnica omogućuje proizvodnom i skladišnom osoblju ispisivanje brzo i bez grešaka. NiceLabel ispis sadrži sveobuhvatni ispisni obrazac koji korisnicima omogućuje ispis tačnih naljepnica bez rizika od pogreške.

 

Prednosti Nice Labela

Potpuno opremljen profesionalni softver za barkod naljepnice

NiceLabel Designer Pro softver za barkod naljepnice savršen je za jednog korisnika koji treba napredne funkcionalnosti, mogućnosti i mogućnosti povezivanja baze podataka u okruženju s više korisnika. Ima poznato korisničko iskustvo poput Microsoft Worda tako da svatko može dizajnirati i ispisati naljepnice profesionalnog izgleda bez naprednih vještina.

Predodređeni predlošci oznaka smanjuju složenost i troškove

Softver naljepnice NiceLabel dolazi s bibliotekom unaprijed izrađenih oznaka koje su usklađene s industrijskim standardima kao što su GS1, AIAG, ODETTE, GM, VDA itd. Čak i najsloženije oznake, kao što su hemijske naljepnice, oznake za hranu i odjeću, mogu se brzo dizajnirati i povezati do dinamičkih izvora podataka. NiceLabel čak ima jednostavnog čarobnjaka za dizajniranje i ispisivanje GS1 naljepnica za isporuku koje osiguravaju usklađenost.

Barkodovi i RFID kodiranje

Na naljepnice dodajte bilo koju vrstu linearnog ili 2D crtičnog koda: GS1-128, DataMatrix, QR kod ili 70 drugih. NiceLabel je u tijeku s najnovijim standardima kako bi osigurao usklađenost s propisima.

Napredno povezivanje s bazom podataka

NiceLabel Designer Pro može se povezati s naprednim bazama podataka i izvorima podataka, uključujući SQL Server, Oracle i MySQL, kao i omogućiti OLE DB i ODBC povezivanje s gotovo bilo kojom drugom bazom podataka. Nicelabel Designer Pro također podržava prilagođene SQL upite podataka za napredne upite.

Ispis barkod naljepnice brzo bez grešaka

NiceLabel osigurava da operateri ispisuju jednostavno sučelje koje im pruža sve što im je potrebno i bez ometanja. NiceLabel radi sa svim laserskim, termalnim i RFID printerima te optimizira naredbe za odabrani printer kako bi postigao maksimalnu kvalitetu i performanse.

 

 

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na:  ba_info@spica.com

SHARE