Predstavljamo vam novi 2D barkod čitač DS2200

Zebra je nedavno lansirala prvi ekonomičan 2D barkod čitač dostupan manjim preduzećima i organizacijama. Ipak, još uvijek se radi o čitaču Zebrine tehnologije što garantuje dugoročan kvalitet.

Kako u retailu tako i drugim sektorima 2D bar kodovi doživljavaju veliki napredak i sve više se koriste. 2D bar kod, pored proizvoda u prodavnicama, prodire i u svijet provjera ulaznica (za koncerte, sportske događaje…), u transportu, praćenju pošiljaka, naplatama karata u prevoznim sredstvima, igrama na sreću, administraciji, bankarstvu…

čitalec črtne kode težave

Iskustvo je pokazalo da je klasičan 1D barkod čitač manje korišćen za čitanje 2D kodova, jer ih ne pročita u potpunosti i tako dolazi do problema koji usporavaju proces kupovine i oslabe povjerenje koje se godinama stvara kod kupaca.

Barkod čitač DS2200
zebra čitalec črtne kode 2d

Barkod čitač DS2200 čita i 1D i 2D bar kodove. Time se izbegavaju problemi koji nastaju pri neprepoznavanju koda ili pri ručnom unosu. Možemo birati između dva modela – – žični DS2208 i bežični DS2278.

Uz najbolju čitljivost u cijenovnom razredu je novi model serije DS2200 jednostavan za podešavanje, korišćenje i upravljanje. Takođe, ima unaprijed instalirane postavke i već pri kupovini je spreman za korišćenje.

Zaposleni tako dobiju izdržljiv uređaj koji je jednostavan za korišćenje i osigurava brz odziv i tačnost pri svakom čitanju. U isto vrijeme osiguran je i besplatan softver s kojim jednostavno možemo pregledati i nadograđivati sve barkod čitače u trgovini. Na taj način uvijek ih možemo ažurirati kako bi se slagali sa našim trenutnim potrebama poslovanja.

2d črtna koda

Serija DS2200 tako donosi barkod čitače koji su financijski dostupni, prethodno postavljeni, jednostavni za korištenje i imaju uključen softver. 

Za dodatne informacije o opremi koju nudimo kontaktirajte nas!

SHARE