Novost u ponudi – Zebra MP6000 i DS6708

https://www.zebra.com/us/en/products/scanners/multi-plane-scanners/mp6000.html

Prvi utisak je jako važan, ali za trgovinu je najvažniji utisak koji ostavimo kod kupca pri odlasku iz trgovine.

Svi znamo koliko prvi utisak utječe na našu percepciju. U trgovini, naprotiv je zadnji utisak najvažniji. POS blagajna i brzina izlaza imaju veliki utjecaj na iskustvo kupnje vaših kupaca, pozitivno ili negativno.

Blagajna je vaša zadnja prilika za interakciju sa kupcima, prilika da uspješno zaključite prodajno iskustvo ili ostavite neugodan okus pri odlasku kupca. Iz tog razloga, Zebra je razvila rješenje koje vam omogućava da pružite svojim kupcima nezaboravno iskustvo check outa, brz i jednostavan završetak kupnje.

Proizvođači redovito koriste GS1 bar kodove (1D i 2D) kako bi izboljšali i ubrzali proces evidentiranja zalihe i robe kroz lanac opskrbe. Kupci sve brže prihvaćaju loyalty programe koji također koriste bar kod za evidentiranje kupca, njegovih popusta ili poklon kartica – pogotovo zbog praktičnosti pohrane preko mobilnog telefona.

Zebra MP6000

U slučaju da vaš POS uređaj nemože pratiti ove standarde i nove tehnologije, vaši zaposleni će morati sve podatke unositi ručno, što rezultira dužim redovima pri plaćanju, nezadovoljnim i frustriranim kupcima. Sa Zebra MP6000 multi-plane imager skener, vaša blagajna će biti spremna za sve 1D i 2D bar kodove, bilo da ih skeniramo sa papira, plastične kartice ili na mobilnom telefonu. Dodatno, modularni dizajn omogućava dodavanje novih opcija po potrebi. Krajnji rezultat su zadovoljni kupci i brzi check out bez čekanja u redu. Investicija u POS opremu će vam omogućiti uspješno poslovanje danas, ali i u budućnosti. A zadovoljni kupci će se vraćati, što dodatno utječe na povećanje lojalnosti.

Zebra DS6708 — visoko kvalitetni 1D/2D skener

Skener DS6708 kombinira 1D i 2D skener, što ubrzava i povećava produktivnost vaših zaposlenih. Veliki učinak postižemo na pozicijama koje imaju veći prolaz/frekventnost, kao što su trgovine, poštanski uredi, ljekarne ili proizvodnja.

Zebra skener

Skener DS6708 smanjuje troškove (investiciju i operativne troškove) tako što u jednom uređaju dobijete rješenje za čitanje različitih bar kod standarda i simbologije. Remote upravljanje skenerom dodatno utječe na smanjivanje troškova, dok različiti načini povezivanja olakšavaju korištenje na različitim lokacijama.

Za više informacija nas kontaktirajte >>>

SHARE