NiceLabel 2017 – revolucionarni softver i nova linija proizvoda

Europlus, vodeće razvojno poduzeće na području softverskih rješenja za profesionalno oblikovanje i tiskanje etiketa, razvilo je novu softversku platformu NiceLabel 2017. Nova linija uključuje sve – od oblikovanja etiketa do organizacijskog upravljanja sustavom za označavanje (LMS). Novi softver poduzećima omogućava maksimalnu agilnost i učinkovitost u procesu tiskanja etiketa.

Nova se generacija produkata temelji na novoj platformi i iz tog razloga ima bolji dizajn te osigurava jedinstvenu poslovnu korist po načelu: Do more. Faster. With less.™

Ispis ispravnih predložaka etiketa s ispravnim podacima od presudne je važnosti za poslovanje poduzeća svih veličina. Produktna linija NiceLabel 2017, osmišljena je kako bi pomogla poduzećima smanjiti rizik, povećati agilnost i pojednostaviti postupak označavanja. Rješenje je modularno i istovremeno olakšava dizajn i ispis naljepnica, kontrolu jedinstvenog ispisa i upravljanje cijelog životnog ciklusa etiketa. To pruža niz mogućnosti za poboljšanje trenutne razine produktivnosti “, rekao je Ken Moir, voditelj marketinga u NiceLabel-u.

nicelabel_2017-designerPrednost u novoj generaciji NiceLabel rješenja je u jednostavnom korištenju. NiceLabel jedini je softver za ispis kojemu se korisničko sučelje temelji na jednakim načelima i korisničkim iskustvima kao Microsoft Word-u. To znači da korisnik vrlo brzo može usvojiti znanje koje je potrebno za oblikovanje profesionalnih etiketa, bez da pritom mora imati napredna znanja na području oblikovanja ili programiranja.

Program uključuje niz gotovih predložaka koji su u skladu s industrijskim standardima (GS1, AIAG, ODETTE, itd.) i jako ih jednostavno možete prilagoditi svojim zahtjevima. Prednost nove generacije rješenja leži i u tome da svi programi NiceLabel 2017 omogućavaju povezivanje na podatkovne baze.

S NiceLabel 2017 korisnici mogu:

  • kreirati aplikaciju kako njima odgovara kako ne bi došlo do problema u složenom procesu tiskanja, te se istovremeno smanjuju mogućnosti pogreške,
  • integrirati i automatizirati tiskanje u postojeće poslovne sustave bez da imaju napredno znanje o programiranju. To izuzetno smanjuje vrijeme i trud koje je potrebno za provođenje projekata. Automatizacija tiskanja etiketa pozitivno se odražava i na produktivnost zaposlenika.

nicelabel-1

Poduzeća koja žele imati nadzor nad sustavom za tiskanje etiketa i/ili rade na područjima koja su zakonski regulirana kada govorimo o označavanju, puno će dobiti s korištenjem NiceLabel LMS Enterprise rješenja. To je cjelovit sustav za upravljanje tiskanjem i označivanjem. Uključuje sve što je potrebno za standardizaciju, centralizaciju i nadzor nad cijelim procesom označavanja.  

Ukoliko i u vaše poduzeće želite uvesti sustav za upravljanje označivanjem ili želite nadograditi vaše postojeće NiceLabel postojeće rješenje, stojim vam na raspolaganju za dodatne informacije.

SHARE