NiceLabel 2017 – nova platforma i produkt

Europlus, leader na pordučju razvoja novih programskih rješenja za profesionalno dizajniranje i tiskanje etiketa i naljepnica, su razvili novu platformu NiceLabel 2017.

Nova linija proizvoda obuhvaća sva područja – od oblikovanja i dizajna do organizacijskog upravljanja sistema za označavanje (LMS). Nova programska oprema omogoča organizacijama, da maksimalno iskoriste agilnost in učinkovitost tiskanja u svojem poslovanju.
Nova generacija proizvoda je postavljena na novoj platformi i zato je funkcionalna te omogućava jedinstvene poslovne koristi “Do more & Faster, With less.™

“Tiskanje pravih predložaka/template koji će sadržavati sve potrebne podatke je od kritične važnosti za poslovanje organizacije. NiceLabel 2017 je zastavljen tako, da omogućava smanjivanje rizika, povećava agilnost te pojednostavljuje proces označavanja. Rješenje je u potpunosti modularno, te omogućava jednostavno oblikovanje i tiskanje etiketa i naljepnica, nadzor nad procesom tiksanja, te upravljanje etikete u cijelom procesu/životnom ciklusu. To znači, da sada imate potpuni nadzor, i mogućnost da izboljšate vaš trenutni nivo produktivnosti, govori Ken Moir, vođa marketinga u NiceLabel.

Label designer

Posebnost i prednost nove generacije rješenja NiceLabel je jednostvno korištenje. NiceLabel je jedina programska oprema za tisak etiketa i naljepnica, koja temelji na istoj funkcionalnosti kao i Microsoft Office. To znači, da korisnik jednostavno i brzo usvaja sve potrebne vještine za upravljanje aplikacije i tiskanje profesionalnih etiketa, Pri tome ne treba posebna predznanja iz programiranja ili dizaniranja. Program ima puno predloški i knjižicu etiketa, koje su u potpunosti u skladu s industrijskim (GS1, AIAG, ODETTE, itd.), te jih lako možete prilagoditi vašim potrebama. Prednost nove generacije je i u tome, da svi programi NiceLabel 2017 omogućavaju povezljivost na podatkovne baze.

Z NiceLabel 2017 korisnici mogu:

  • kreirati aplikacije za tisk po mjeri i na taj način zaobiđu zapletene procese tiksanja, te se posljedično smanjuje i mogućnost greške,
  • integrirati i automatizirati tiskanje u postojeće poslovne sisteme, bez predznanja o programiranju – što nam prihrani vrijeme i trud potreban za završetak projekta. Automatizacija tiskanaj rezultira i pri većoj produktivnosti zaposlenih.

NiceLabel

Organizacije, koje žele imati nadzor nad sistemom za tiskanje etiketa i naljepnica, ili posluju na područjima označavanja robe, će brzo osjetiti sve prednosti korištenje NiceLabel LMS Enterprise. To je sistem koji omogućava kontrolu nad procesom tiskanja i označavanja, te sadrži sve što trebate za standardizaciju, centralizaciju i nadzor nad cijelim procesom označavanja.

Ako i vi želite provjeriti koje sve prednosti NiceLabel može doprinijeti u vašu organizaciju, želite uvesti sistem za označavanje ili samo nadograditi vaš trenutni NiceLabel, slobodno nas kontaktirajte i pomoći ćemo vam s našim savjetom.

SHARE