Neka i vaše rješenje za upravljanje radnim vremenom i kontrolu pristupa bude Špica!

Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa važni su segmenti modernog poslovanja. Međutim, potrebe firme sve više zahtijevaju uvođenje novih integralnih rješenja koja omogućuju dodatnu optimizaciju i uštede. Moduli kao što su Approval Workflow (odobrenje odsutnosti), Payroll Integration Framework (automatska priprema obračuna plate), Putni nalozi (elektronsko podnošenje i obračun putnih naloga) i Spica Mobile Time (mobilne registracije), samo su neki od naših dodataka standardnoj evidenciji radnog vremena, koji nas čine jedinstvenim na našem tržištu, a našim korisnicima olakšavaju rad i štede najdragocjeniji resurs današnjice — vrijeme.

Kako to izgleda evidencija radnog vremena sa cjelovitog rješenjem za upravljanje radnim vremenom i kontrolu pristupa Time&Space-om?

Ekipa u Ljudskim resursima/kadrovskoj ne svodi osmice i šihtarice, ne vodi ručno godišnje odmore, ne upisuje bolovanja, službena putovanja, privatne izlaze, već sve dobije gotovo! Ekipa u računovodstvu ne prepisuje sate (redovne, prekovremene, noćne, vikend, godišnje odmore…) iz šihtarice u program za plate, ne broji dane za topli obrok i ne obračunava dnevnice za putne troškove, već importuje jedan fajl u računovodstveni program i obračun plate je tu! Zvuči kao utopija? Ipak ne. To je nešto što je kod nas u Špici sasvim normalno. Šefovi daju odobrenja za odsustva iz e-maila u pokretu, a godišnje odmore svojih uposlenika planiraju i odobravaju elektronski! Menadžeri imaju kompletan pregled sati i prisustva na poslu u realnom vremenu na svom pametnom telefonu!

Zvuči olakšavajuće? Ako da, vrijeme je i da nas kontaktirate kako bismo vam pomogli da sporedne stvari u firmi ostanu sporedne, a da fokus ostane na ključnim stvarima. Za više informacija svakako nas kontaktirajte.

Autor: Suada Štitkovac

Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa pomoću kartica jedno je od najčešćih tehničkih rješenja

SHARE