Još uvijek se opirete tehnologiji?

Zamislite svijet u kojem bi se stvari u firmi odvijale na sljedeći način:

Ekipa u Ljudskim resursima/kadrovskoj ne svodi osmice i šihtarice, ne vodi ručno godišnje odmore, ne upisuje bolovanja, službena putovanja, privatne izlaze, već sve dobije gotovo!Ekipa u računovodstvu ne prepisuje sate (redovne, prekovremene, noćne, vikend, godišnje odmore…) iz šihtarice u program za plate, ne broji dane za topli obrok i ne obračunava dnevnice za putne troškove, već importuje jedan fajl u računovodstveni program i obračun plate je tu!

Uposlenici ne trče za šefovima po firmi tražeći dozvolu za izlaz kako bi dijete odveli ljekaru, kako bi uzeli slobodan dan, otišli na službeni put ili izašli na sastanak, nego to rade kroz aplikaciju i dobiju odobrenje elektronski!

Šefovi daju odobrenja za odsustva iz e-maila u pokretu, a godišnje odmore svojih uposlenika planiraju i odobravaju elektronski!

Uposlenici se registruju i podnose zahtjeve putem mobilne aplikacije, a putne naloge ispunjavaju elektronski!

Menadžeri imaju kompletan pregled sati i prisustva na poslu u realnom vremenu na svom pametnom telefonu!

Zvuči kao utopija? Ipak ne. To je nešto što je kod nas u Špici sasvim normalno i dio je cjelovitog rješenja za upravljanje radnim vremenom i kontrolu pristupa Time&Space.

Moduli kao što su Approval Workflow (odobrenje odsutnosti), Payroll Integration Framework (automatska priprema obračuna plate), Putni nalozi (elektronsko podnošenje i obračun putnih naloga) i Spica Mobile Time (mobilne registracije), samo su neki od naših dodataka standardnoj evidenciji radnog vremena, koji nas čine jedinstvenim na našem tržištu, a našim korisnicima olakšavaju rad i štede najdragocjeniji resurs današnjice – vrijeme.

Da li se vi još uvijek opirete tehnologiji? Ako da, vrijeme je da to prestane i da nas kontaktirate kako bismo vam pomogli da sporedne stvari u firmi ostanu sporedne, a da fokus ostane na ključnim stvarima. Za više informacija svakako nas kontaktirajte.

SHARE
A salesman minus enthusiasm is just another clerk