Je li vaša WiFi struktura preopterećena?

Na tržištu bežičnih mreža vidljiva je velika razlika između rješenja koja su namijenjena većim poduzećima (zahtjevniji korisnici) i rješenjima koja su namijenjena za osobno korištenje. Verzija koja je dostupna većim organizacijama obično je prekompleksna za poduzeća koja su u nastajanju, a cijena im je previsoka obzirom na raspoložive resurse. S druge strane onaj WiFi koji koristimo doma nije pouzdan i fleksibilan, a to su značajke koja su za srednja i mala poduzeća od ključne važnosti.

fullWidthImage.adapt.1024

Zebra Wing Express ispunjava tu prazninu – kombinira provjerenu bežičnu mrežnu tehnologiju Zebra WiNG Enterprise za veća poduzeća, s prilagodbama koje rješenje pojednostavljuju i prilagođavaju potrebama malih i srednjih poduzeća. Zebra WiNG Express tako svojim korisnicima omogućava izdržljivost i pouzdanost na najvišoj razini bez dodatnih troškova i opterećenja time da mrežom treba upravljati.

Zebra Technologies je u studiji >>>, koja je obuhvatila 250 globalnih organizacija u maloprodaji, hotelijerstvu, transportu i logistici, zaključila da mreža koja je namijenjena za kućno korištenje preopterećena i manje primjerena za profesionalno korištenje.

Čak 46% anketiranih poduzeća, koja se bave logistikom, maloprodajom ili transportom, rade na preopterećenoj mrežoj infrastrukturi.

Više od polovice (53%) ispitanika, u navedenim sektorima, u narednoj godini namjeravaju nadograditi WiFi infrastrukturu zbog nadolazećih novih uređaja i opreme koje će još više povećati pritisak na postojeće sustave.

Zebra-Wireless_e

Kakve prednosti osigurava Zebra WiNG Express u usporedbi s klasičnom mrežom koju koristimo doma?
  • Snažan WLAN operativni sustav, razvijen za potrebe organizacije, kombiniran s grafičkim sučeljem koji je jednostavan za korištenje i upravljanje. To znači da sustav poduzeću pruža svu moguću fleksibilnost i organizacijsku razinu koja ne zahtjeva poseban IT odjel u poduzeću koji će mrežom upravljati.
  • Konkurentni cjenovni model koji malim i srednjim poduzećima osigurava napredne WiNG 5 WLAN operativne sustave, koje koriste i velika poduzeća. Sa Zebra WiNG Expressom poduzeću osiguravate pametnu i potpuno povezanu WLAN infrastrukturu koja će učinkovito usmjeravati svaki prijenos kako bi WiFi besprijekorno radio.
  • Uključene su sve prednosti bežičnih mreža visokih performansi, po realnoj cijeni, prilagođeni manjem opsegu korištenja.
  • Jednostavna instalacija – sva mjerenja i konfiguraciju napravimo i optimalno postavimo mi. Pristupne točke možemo, ovisno o potrebama, organizirati ‘on fly’. Vaša će mreža biti operativna u vrlo kratkom roku.
  • Dobivate uvid u sve analitičke podatke svih pristupnih točaka i mobilnih uređaja koji su spojeni na WLAN. Podaci su na ‘user-friendly’ zaslonima koji vam omogućavaju da jednostavno prilagođavate i postavljate sve aspekte svoje WLAN mreže.
  • Kako raste vaše poduzeće tako raste i Zebra WiNG Express zajedno s njim – jednostavno se prilagođava porastu radnih mjesta i mobilnih aplikacija.
  • Počnite s našom strukturom bez kontrolora, što može biti jedna pristupna točka za kontrolu do njih 24, i jednostavno možete dodati uslugu Express Manager ako vam je potrebno više od 25 pristupnih točaka.

Više je specifikacija dostupno na našoj web stranici. U slučaju da opazite da je vaša WiFi mreža preopterećena i zanima vas kako ju nadograditi stojimo vam na raspolaganju s dodatnim informacijama.

SHARE