Hvala na sudjelovanju!

Hvala vam na sudjelovanju na SCM konferenciji održanoj 12.10 u Hotelu Hills u Sarajevu!

Na održanoj konferenciji u Sarajevu na kojoj je bilo preko 80! ljudi. Konferencija je bila posvećena Špicinih rješenjima za digitalizaciju oskrbnog lanca. Prvi je dio konferencije bio posvećen sustavu za popis osnovnih sredstava Frontman Assets koji su prezentirali špicini stručnjaci Hilmija Arnautović i Nikola Dujmešić. O osnovnim sredstvima i prednostima pri popisu s bar kodom pisali smo mnogo, a više možete pronaći na našim blogovima >>>

Zatim smo prezentirali sustav za centralizaciju etiketa Frontman LMS. Naš je Dario Radošević prezentirao prednosti sustava i objasnio u koji dio lanca opskrbe pripada centralizacija tiskanja etiketa. Uz to također je prezentirana studija slučaja Krka koju možete preuzeti ovdje >>>

Sljedeći je dio bio posvećen skladišnim sustavima. Vlado Jovanović je prezentirao Frontman WMS (Warehouse Management System), koje su prednosti i koji su najbolja iskustva u implementaciji.

Priču o rješenjima osvježio i nadopunio je Antonio Zrilić iz Logika. Govorio je o 4P u skladištima, u engleskom poznatije pod FAST:

  • Flow – dobri procesi, bez nepotrebnih koraka
  • Accesibility – sve u sklasdištu  mora biti dostupno, do proizvoda se mora moći fizički doći
  • Space – uz skladišni prostor potreban je i prostor za manipulaciju, pakiranje, ulaze i izlaze
  • Throghuput – protočnost artikala je jako bitna, što uđe u skladište mora brzo van, brzo

Zlatan Golub govorio o prednostima Voice tehnologije Frontman VOX u skladištima i vizualno prikazao brzinu i uštedu vremena koja se Voice tehnologijom ostvaruje. Obzirom na implementaciju oba sustava u hrvatskom trgovačkom lancu Plodine, nakon prezentacije sustava, predstavili su kako je izgledala implementacija i koje su promjene uvedene u poslovanje Plodina.

Kao šećer poslije ručka na red je došao Damir Fele iz Zebre i saznali smo nešto o Zebrinom asortimanu koji je rasprostranjen u nizu industrija. O Zebrinim tehnologijama više možete pogledati u videu:

Za više informacija svakako nas kontaktirajte!

SHARE