HighJump – top pružatelj logističkih IT usluga u 2018.!

Časopis Inbound Logistics imenovao je HighJump, kojega Špica zastupa u Adriatic regiji i šire, jednim od top 100 pružatelja logističkih IT usluga.

Ovogodišnja pobjeda je rezultat kontinuiranog razvoja HighJumpovih rješenja i usluga koji omogućuju stručnjacima opskrbnog lanca da revolucioniraju tijek rada s automatiziranim i povezanim lancem opskrbe koji tek dolazi.

Ulazimo u doba novih potrošača. Profesionalcima lanca opskrbe potrebna su rješenja za rukovanje novim poslovnim modelima, tradicionalnim logističkim sustavima i razjedinjavajućim mrežama koje su rezultat povratne logistike, istodnevne dostave, mobilnosti, društvenog angažmana i tome sličnoga. Da bi privukle vrhunske talente, tvrtke moraju osigurati alate koje radna snaga nove generacije očekuje. Upravo HighJump to omogućuje.

“Ostati konkurentan u dijelu lanca opskrbe moguće je preokrećući ono što mnogi smatraju preprekama – u prilike“, rekao je Chad Collins, predsjednik uprave HighJump. “HighJump će nastaviti poticati inovaciju i pružati usluge i podršku globalne mreže partnera koji unaprjeđuju svaki korak procesa – od skladišta do spremišta, od radne površine do vozačke kabine”.

Svake godine urednici Inbound Logisticsa prepoznaju 100 logističkih IT tvrtki koje podržavaju i omogućuju logističku izvrsnost. Koristeći upitnike, osobne intervjue i druga istraživanja, Inbound Logistics odabire Top 100 logističkih IT pružatelja koji diktiraju put u 2018. godinu. Urednici nastoje uskladiti potrebe čitatelja za brzim promjenama s mogućnostima odabranih tvrtki. Sve odabrane tvrtke ističu se time što odgovaraju na potrebe čitatelja Inbound Logistics-a za skalabilnost, jednostavnost, brz povrat ulaganja i jednostavnost implementacije.

Za više informacija o HighJump rješenjima svakako nas kontaktirajte i postanite jedni od korisnika top pružatelja IT logističkih usluga!

SHARE