HID® iCLASS SE ® CP1000 Encoder

ICLASS SE® Encoder je idealno rješenje za kodiranje i upravljanje kredencijalima i konfiguraciju čitača. Enkoder omogućuje krajnjim korisnicima dodavanje dodatnog sloja sigurnosti kredencijalialima kartice, neovisno o tehnologiji kartice.

Dodavanjem sigurnih identitetskih objekata (SIO) u kredencijale kartica poboljšava se ukupna sigurnost sistema tako što omogućava karticama i čitačima da utvrde da su dio populacije pouzdane kontrole pristupa. Čitač i uređaj uspostavljaju povjerenje uzajamnim prepoznavanjem SIO-a prije nego što su dozvolili pristup. Sistem će uskratiti pristup bilo kojem uređaju koji ne sadrži SIO, poput kloniranog ili drugog neovlaštenog kredencijala.

ICLASS SE Encoder pruža fleksibilno rješenje za jednostavno olakšavanje migracije s jedne kartice na drugu. Koder to postiže omogućavajući korisnicima da jednostavno izvuku postojeće podatke o kontroli pristupa iz kredencijala i upišu podatke u novu vjerodajnicu. Alternativno, korisnici mogu prvo „zamotati“ postojeće podatke o kontroli pristupa u SIO radi veće sigurnosti, a zatim ih vratiti natrag u postojeću vjerodajnicu.

Ključne karakteristike Podržava široku paletu vjerodostojnih tehnologija, uključujući; iCLASS Seos®, iCLASS SE, iCLASS, MIFARE DESFire ™ EV1, HID Prox i druge tehnologijeOmogućuje nadogradnju sa standardnih vjerodajnica kontrole pristupa HID-u na vjerodajnice osigurane sigurnijim HID Elite ili prilagođenim korisničkim ključevima.Programira originalni HID ili vjerodajnice treće strane preuzimanjem odgovarajućih kredita Encoder CredencesUpravlja prilagođenim podacima na beskontaktnim karticama kao što je iCLASS Seos za omogućavanje aplikacija trećih strana (tj. Vrijeme i posjećenost)Dostupno kao desktop koder ili kao ugrađeno rješenje unutar FARGO® štampača kartica.

Za više informacija obratite se na:

Email: kenan.husic@spica.com

Kontakt telefon: +387 62 105 824