Evidencija radnog vremena u malim poduzećima

U manjim je poduzećima teško opravdati velike investicije u velika rješenja, kao što je primjerice sustav za evidenciju radnog vremena. Osobito sada kada su dostupna online rješenja.

Ne samo zato što su inicijalni troškovi kupnje licenci za veća rješenja viša. Tu su i visoki troškovi održavanja i plaćanja nadogradnje softvera. I mogli biste se susresti s nekim poteškoćama s takvim sustavima u slučaju da nemate dediciranog IT stručnjaka u svome poduzeću koji će pogledati infrastrukturu sustava.

Online evidencija radnog vremena je pristupačnija i jednostavnija za korištenje kada govorimo o malim poduzećima, od većih enterprise rješenja za evidenciju radnog vremena.

Web i mobilno – najbolji načini evidencije radnog vremena za mala poduzeća

Dakle, koje su glavne prednosti mobilne i web evidencije radnog vremena za vlasnike malih poduzeća?

  • Možete započeti kao mali i jednostavno se proširiti kako vaše poslovne potrebe to zahtijevaju. Nema inicijalnog troška jer se model naplate temelji na pretplati. Dodavanje ili uklanjanje zaposlenika iz aplikacije vrlo je jednostavno, a mjesečni troškovi ovise o broju korisnika.
  • Nema potreba za nikakvim instalacijama. Konfiguracija se može odraditi u samo nekoliko klikova. Ovdje nema potrebe za IT stručnjakom. Vaši zaposlenici će također brzo naučiti raditi s rješenjem.

  • Nema potrebe kupiti dodatni hardver, primjerice terminal za evidenciju radnog vremena. Vaši zaposlenici mogu registrirati svoje prisustvo koristeći web time clock na svojim računalima ili mobilni time clock na svojim pametnim telefonima.
  • Nova ažuriranja i značajke za online rješenja automatska su i besplatna. Na taj način uvijek radite na najnovijoj verziji softvera.
  • Podrška i održavanje već su uključeni u pretplatu. To znači da izbjegavate nepredvidive dodatne troškove.
  • Nema servera koji se trebaju instalirati i kojima je potrebno upravljati. Nema infrastrukture koju je potrebno instalirati, u nju ulagati ili je održavati.
  • Vaši su podaci sigurno pohranjeni i može im se lako pristupiti u svakom trenutku. Primjerice, All Hours je hostiran na Microsoft Azureu, a promet je šifriran s 128-bitnom enkripcijom kako bi se spriječila povreda informaicja.
  • Mobilna rješenja također su idealna kada poduzeća posluju u više ureda ili rade od kuće. Ovo je jednostavan način prikupljanja svih podataka na jedno mjesto bez obzira na lokaciju vaših zaposlenika.

Za više informacija posjetite našu web stranicu ili napravite 14-dnveni probni račun.

SHARE