Evidencija radnog vremena prilagođena školama

Školski sistem se s jedne strane suočava sa strogim zakonskim regulativama, a s druge strane potrebno je osigurati mogućnost kreativnog i opuštenog rada stručnog osoblja.

Evidencija radnog vremena se stoga mora prilagoditi specifičnom, neuobičajenom radu učitelja i nastavnika.

Što konkretno takav način rada sa sobom povlači?

  • registracija različitih vrsta rada kao što su pripreme za nastavu, mentorstva, takmičenja ili stručna podrška za učenike s poteškoćama u razvoju,
  • registracija radnog vremena od kuće putem mobilnih telefona uz prikaz geolokacije ili preko Web-aplikacije,
  • elektronsko upravljanje putnim nalozima zajedno s prikazom troškova, najavom i rezervacijom vozila,
  • mogućnost revizije u slučaju sigurnosnog incidenta.

Sve  te, i još mnoge druge, mogućnosti pokrivene su Špicinim sistemom za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa Time&Space.

Prednosti koje donosi sistem za evidenciju radnog vremena su mnoge. Neke od njih su: manje administrativnog posla na kraju mjeseca i integracija s većinom računovodstvenih sistema, usklađenost sa zakonom, modul za odobrenja odsutnosti, automatska priprema obračuna plate i primanja, kontrola pristupa u kabinete ili druge prostorije od vrijednosti, integracija sa video-nadzorom, personalizovane kartice za osoblje i za učenike, cloud i on-premise rješenja i mnoge druge.

Ako ste zainteresovani za više informacija o tome što donosi evidencija radnog vremena i koje su joj ostale prednosti svakako nam se javite.

SHARE
A salesman minus enthusiasm is just another clerk