Assa Abloy Hospitality dobila je HotelTechAward za 2018.!

Assa Abloy Hospitality, koju Špica zastupa u cijeloj Adriatic regiji, dobila je prestižnu nagradu koja se temelji na zadovoljstvu i ocjenama gostiju.

Riječ je o 2018 HotelTechAwards koja se dobiva za najbolje iskustvo gostiju kada je riječ o tehnologiji: Keyless Entry Provider.

ASSA ABLOY Hospitality je prepoznat za ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access, rješenje za ulaz bez ključa koji omogućuje gostima i osoblju da uđu u određena područja hotela koristeći pametne telefone.

“Uzbuđeni smo jer nas je prepoznala nagrada koja upravo pokušava inovirati način na koji hoteli nalaze potencijal i najnovija rješenja za optimizaciju  svoga poslovanja”, kaže Markus Boberg, viši potpredsjednik komercijalne izvrsnosti u ASSA ABLOY Hospitalityju. “Služba za korisnike i dalje je glavni prioritet za ASSA ABLOY Hospitality, a veselimo se donošenju ne samo najboljih rješenja, već najbolje usluge svim sadašnjim i budućim klijentima”.

ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access funkcionira koristeći sigurnosnu tehnologiju Seos i omogućuje gostima zaobilazak recepcije i ulazak u sobe odmah po dolasku u hotel. Korištenjem BLE tehnologije, ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access daje digitalno šifrirani ključ izravno na pametni telefon gosta, koji oni koriste za otključavanje vrata svojih soba ili pristup određenim područjima hotela.

Suradnja sa Špicom nam je pomogla da osiguramo dodatnu vrijednost boravka gostiju primjenom novih tehnologija.” Kaže Lukša Jakobušić, vlasnik One Suite Hotela u kojemu je Špica implementirala Mobile Access.

Nagradu organizira Hotel Tech Report i u kategoriji za izbor su dobavljači hotelske tehnologije zasnovane posebno na povratnim informacijama kupaca. Više od 100 najpoznatijih industrijskih dobavljača ugostiteljske tehnologije ušlo je u natjecanje za nagradu, a ASSA ABLOY Hospitality uspjela je dobiti nagradu uz ključne konkurente u ovoj kategoriji. Koristeći određeni algoritam, nagrada mjeri ROI kroz ključne mjerne podatke i kategorije – jednostavnost korištenja, usluga korisnicima, implementacija, ROI i vjerojatnost preporuke.

Za više informacija vezano za Mobile Access svakako nas kontaktirajte.

SHARE