RFID za trgovino oblačili – kje smo?

Ko trgovec z oblačili razmišlja o povečanju prodaje in o optimizaciji poslovanja, gotovo pomisli tudi na RFID in na sledljivost posameznega kosa. Tri dejstva o RFID v trgovini z oblačili:

  1. V letu 2015 je svetovna industrija oblačil kupila in uporabila 6 milijard RFID značk za označitev posameznih izdelkov.
  2. Cena ene RFID značke je padla pod 0,10 EUR za eno značko, vendar je še vedno močno odvisna od količin posameznega naročila.
  3. Špica lahko trgovcem ponudi celovito rešitev za upravljanje artiklov v moderni Omni-channel trgovini z oblačili. Taka rešitev omogoča kombinacijo klasične trgovine z internet trgovino.

Javite se nam, da organiziramo predstavitev naše rešitve. karel.stanovnik@spica.com

Retail store Mexx

SHARE
Karel Stanovnik je na Špici odgovoren za področje trgovske panoge in rešitev pri upravljanju osnovnih sredstev. Pri dnevnem delovanju združuje strokovno znanje in poslovne koristi za podjetja. Pri svetovanju se čuti njegova strast do optimizacije poslovnih procesov in njihove učinkovitosti. Odlikuje ga posluh za stranke, stalno iskanje izboljšav in izostren občutek za umestitev prebojnih tehnologij v vsakdanje poslovanje podjetij.