Seminar o elektronskem popisu osnovnih sredstev

Oglejte si posnetek seminarja na Špicinem youtube kanalu >>>

Prejšnji teden je Špica organizirala seminar na temo elektronskega popisa osnovnih sredstev. Predstavili smo novi Frontman FIND Android, pri čemer so se pred tablo zvrstili naši svetovalci, strokovnjaki iz razvoja in podpore uporabnikom. Izvedeli smo, kako elektronski popis poteka na Špici, ga. Mojca Izlakar nam je predstavila, kako digitalni popis s Špico izvajajo na Fakulteti za elektrotehniko. Pridružila se nam je tudi strokovnjakinja iz Poslovne hiše Unija, ki je naslovila tematiko zakonske podlage popisa osnovnih sredstev ter dobrih praks knjiženja. Med podjetji smo izmenjali številne izkušnje in odgovorili na marsikatero dilemo.

DSC_3845

Udeleženci seminarja so ob koncu odgovorili na nekaj vprašanj, katerih rezultate smo analizirali in zbrali v spodnjih diagramih, da vam omogočimo povratno informacijo.

Zanimivost seminarja

Tisti udeleženci seminarja, ki so uporabniki rešitve Frontman FIND, jo v povprečju uporabljajo že več kot 8 let. Kakšne so njihove izkušnje?

Enostavnost FIND

Čitalec črtne kode

Če ste seminar zamudili, upam, da se srečamo ob naslednji priložnosti. V kolikor vas zanima več o Špicini rešitvi FIND za elektronski popis osnovnih sredstev, ki omogoča hiter in natančen popis s črtno kodo, me kontaktirajte.

SHARE
Karel Stanovnik je na Špici odgovoren za področje trgovske panoge in rešitev pri upravljanju osnovnih sredstev. Pri dnevnem delovanju združuje strokovno znanje in poslovne koristi za podjetja. Pri svetovanju se čuti njegova strast do optimizacije poslovnih procesov in njihove učinkovitosti. Odlikuje ga posluh za stranke, stalno iskanje izboljšav in izostren občutek za umestitev prebojnih tehnologij v vsakdanje poslovanje podjetij.